onsdag 15. januar 2014

Grønn ertersuppe med torskeloin

Fantastisk god suppe :) Næringsrik, billig og superenkel å lage :)

Oppskrift til 2 personer

3 sjarlottløk, evt en liten løk
1 pose frosne grønnerter (350 gram)
1 skvis med sitron
1 bulljongterning (hønsebulljong eller grønnsaksbulljong)
2 dl ekstra lettmelk
2 dl vann
Basilikum
Hvitløkspulver
Salt
Pepper
Torskeloin

Hakk løk, og surr i bittelitt smør til den blir myk. Tilsett erter, og la dem surre med i noen minutter. Hell over vann og melk, og ha i bulljong, sitron og krydder. La det koke opp, og kok på svak varme to-tre minutter. Kjør suppa jevn med stavmikser, og sett den tilbake på platen. Ha torsken i et par minutter, tada - server :) En klatt med ekstra lettrømme gjør susen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar