Du trenger:
4 poteter
2 gulrøtter
1 pastinakk
1 rødløk
2 vårløk
1 pakke kikerter
1 pakke bacon
1 vårløk
3 ss smør
1 stk sjarlottløk
1/2 rød chili
3 ss soyasaus
hakket frisk persille eller timian
500 gram torskefilet
salt og pepper
Litt saft av sitron
Kutt alle grønnsaker, og putt det i en ildfastform. Hell over litt olivenolje, salt og pepper, og sett i ovn på 225 grader i ca 25 minutter. Legg fisken oppå grønnsakene, og stek i ca 5 minutter (se an tykkelse på fisken), ha deretter i kikerter og stek i ca 5 minutter.
I mens grønnsakene steker, sprøsteker du bacon i en panne. Heller baconet på et kjøkkenpapir for å få bort overflødig fett.
Smelt 3 ss smør, og la det putre i 15 minutter. Fjern skummet som kommer etterhvert. La det hele bli brunt, og i mens kutter du en sjarlottløk i små biter, en halv rød chili og hakker litt persille eller timian, og har dette i soyasaus. La det stå til servering, og bland det med smøret rett før.
Bland baconet med en vårløk :) Server med sukkererter, tomat og en kvast med persille :D
Formen med alt dette herlige :)
Dagens dessert:
Jordbær
Bringebær
86% sjokolade
Vaniljesaus
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar